Over Annemarie

annemarieIk ben Annemarie Hoogerwerf en ik woon in Ulvenhout. Ik ben moeder van twee prachtige meiden, Emma en Suze, en een  geweldige zoon Casper, die ik alle drie borstvoeding heb gegeven.

Door mijn werk als lactatiekundige en high care neonatologieverpleegkundige op de kraamafdeling en neonatologie-afdeling in het Albert Schweitzer ziekenhuis heb ik veel ervaring met het begeleiden van moeders van gezonde, zieke en te vroeg geboren baby’s.

Zelf heb ik met veel plezier mijn kinderen gevoed. Daarbij ben ik zelf ook de nodige hobbels tegen gekomen. Maar weet dat de meeste problemen met borstvoeding goed op te lossen zijn en ik sta graag voor je klaar om je daarbij te helpen.

 Opleiding en ervaring

Vanaf 1996 werk ik als verpleegkundige, sinds 2001 als kinderverpleegkundige en twee jaar later ook als high care neonatologie verpleegkundige op een neonatologie afdeling. Met veel enthousiasme heb ik in 2012/2013 de opleiding tot lactatiekundige gevolgd in Gent en ben sinds november 2013 IBCLC gecertificeerd lactatiekundige en lid van de Nederlandse vereniging van lactatiekundigen. Als lactatiekundige ben ik sinds 2013 verbonden aan het Albert Schweitzer ziekenhuis. Door mijn werk als verpleegkundige en lactatiekundige op de neonatologie heb ik ervaring met het begeleiden van ouders van zieke en te vroeg geboren baby’s. Sinds 2016 heb ik mijn eigen praktijk.