Consulten

consultenEr zijn twee mogelijkheden:

1 All-in pakket: Daarbij kom ik bij je langs tijdens je zwangerschap voor een voorlichtingsgesprek. Ik vertel je hoe borstvoeding werkt en leg uit hoe je de baby aanlegt. We bespreken mogelijke problemen en hoe je die kunt voorblijven of oplossen. Natuurlijk is er in dit gesprek ook alle ruimte voor jouw vragen. Op deze manier begin je vol vertrouwen met voeden.

In de kraamweek kom ik bij je langs wanneer het jou uitkomt om te zien hoe het gaat en om eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast kun je me, zolang je borstvoeding geeft, altijd bellen of appen voor aanvullend advies. Je krijgt binnen 24uur na mijn consult een mail met een verslag met de adviezen die ik gegeven heb.

Een all-in pakket kost € 185,- Dit is inclusief reiskosten.

2 Consult: Als je bent begonnen met voeden, maar je loopt tegen problemen aan, dan help ik je natuurlijk ook graag. Tijdens een telefonisch intakegesprek bepalen we samen wat voor jou de beste aanpak is. Dat kan een huisbezoek zijn, waarbij ik je in je eigen omgeving kan helpen bij het voeden. In sommige gevallen kan een telefonisch consult je  verder helpen.

Een consult aan huis kost € 110,-, een herhaalbezoek € 85,-  Dit is inclusief reiskosten. Een consult duurt 1-1,5uur en na het consult mail ik binnen 24 uur mijn advies naar je toe. Afhankelijk van het probleem spreken we af wanneer we contact hebben voor het vervolg, dit is altijd telefonisch. Zolang je borstvoeding geeft kun je mij na een consult voor kleine vragen appen of bellen.

Een advies via telefoon €15,-/15min.

Betaling: Via de mail krijg je de factuur, deze dient binnen 14 dagen voldaan te zijn.

Lactatiekundige zorg is vrij gesteld van BTW.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden lactatiekundige zorg geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Ik adviseer te infomeren bij je zorgverzekering of er een vergoedingsregeling is opgenomen. Soms vergoedt de zorgverzekering alleen als er wordt verwezen door een huisarts, verloskundige of het consultatiebureau.

Kijk op www.nvlborstvoeding.nl voor overzichten van zorgverzekeraars en vergoedingen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren